Afyonhaber, Afyonyerelbasın ve Armoni Fm olarak Ahmet Uçmak'ın moderatörlüğünde AfyonHaber TV'de  Deprem Özel yayını yapıldı.

Afyon Haber Tv ortak yayınına Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İYİ Parti Milletvekili Aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ortak bir yayın yaparak yaşadığımız üzücü depremi ele alarak canlı yayına katıldılarak Deprem Bölgesinden gündemi değerlendirdiler.


Program Sunucu Ahmet Uçmak Türk milleti olarak Birbirimize kenetlenmemiz ve depremde kalan ailelere yardımcı olmamız gerekiyor diyerek programa başladı.
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan ULUÇAY canlı yayına katılarak duygu ve düşüncelerini paylaştı. 


Uluçay Yaptığı Konuşmada şu İfadelere yer verdi; "Öncelikle tüm ülkemizin başısağolsun tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz 3 4 Gündür deprem bölgesindeyiz, burda kendimize bir kontrol noktası oluşturduk burda bütün ekibimizle hep beraberiz. Türkiye genelindeki tüm vatandaşlarımız çok duyarlı ama internette dolaşan asılsız şeyler ver ekmek ve suyla alakalı ama aksine çok fazla ekmek ve su israfı oluyor o noktada tabiki biz gerekli uyarılarıızı yapıyoruz. Vatandaşlarınız Depremzede ailelerini hiç yanlız bırakmıyorlar, ailelerde bu durumdan çok memnun acılarını biran olsun yatıştırdığını söylüyorlar. Rabbim İnşallah bu tür affetleri tekrar yaşatmamasını niaz ediyorum sizede bu yayını yaptığınız için çok teşekkür ediyorum."Dedi.

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Şeref OLGUN'da canlı yayına katılarak duygu ve düşüncelerine yer verdi.
 
Olgun Yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Deprem buralarda çok fazla yıkıcı etki bırakmış buralarda, Allah Hepimizin Yardımcısı olsun. Biz iyi parti olarak her il'e yardımlar gönderiyoruz. Afad'da çok güzel çalışıyor ama kordinasyonda sıkıntılar çekiyoruz. Allah herkezin yardımcısı olsun başka diyecek birşey bulamıyorum." Dedi.
 
Esnaf Ve Sanaatkarlar odası Başkanı Cengiz Üstün'de canlı yayına katılarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Üstün Yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Bugün 4.cü günümüz depremin olduğu ertesi günün arkasından biz buraya ulaştık intikal ettik,burası bir panik havasında Allah birdaha göstermesin. Tüm Afyonkarahisar her açıdan seferber oldu, İnsanların zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilecek şeyler yeni yeni inşa ediliyor. Allah tarafından gelen bir felaketti ama hayat devam ediyor Allah beterinden korusun."dedi.
Afyonkarahisar Milletvekili Ali ÖZKAYA'da Canlı yayına katılarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Özkaya Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere yer verdi;"Dünya tarihinin en büyük deprem ve afetiyle karşı karşıyayız, hem depremin şiddeti hem depremin vurduğu alanı dikkate aldığımızda gerçekten büyük bir affet ile karşı karşıyayız."Dedi. 


CHP Milletvekili Burcu Köksal'da Canlı yayına katılarak Duygu ve Düşüncelerini Paylaştı.

Köksal yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi;"Herkeze hayırlı günler ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Maalesef benim gözlediğim burda hala daha çalışılmayan enkazlar var arama kurtarma çalışmaları istediğimiz gibi değil, insalar haa daha enkaz başında yakınlarından gelebilecek bir haber bekliyorlar. Ben hayatımda hiç böyle birşey görmedim sözün bittiği yerdeyim. Allah bu Ülkeye birha böyle bir felaket yaşatmasın."; Dedi.
Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı'na ulaşmak, onunda duygu ve düşüncelerini aktarmak istedik, malesef Afyon Haber TV olarak Valimize ulaşamadık.
Afyon Haber TV Modaratörü  Ahmet Uçmak;"Bizlerde burdan orada bulunan Başkanlarımızın Vatandaşlarımızın sesi olamaya devam edeceğiz." Dedi.