Dijital Reklam Hizmetleri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüm firmalar reklam hizmetlerine ihtiyaç duyuyor. Gelişmiş sistemleri ve kadrosu ile tüm sektörlere hizmet sunan Afyon reklam firması, çalışmaları ile firmaların taleplerini karşılıyor.

Dijital reklam hizmetleri ile reklam panoları, tabelaları, araç ve cephe giydirme gibi reklam alanlarına istenilen tüm baskıları güvenilir ve kaliteli olarak yapıyor. Reklam alanında sunduğu çözüm önerileri ile firmaların rekabet gücünü artırıyor. Sektör deneyimi, dijital reklam hizmetlerinin daha kaliteli sunulabilmesi için önemlidir.

afyon reklam

Marka değerinin artırılması ve hedef kitlelere ulaşmasını sağlamak için sunulan hizmetlerden kişi ve firmalar her zaman faydalanabiliyor. Hizmet seçeneklerinde kullandığı dijital baskılar, reklam içeriklerinin daha iyi oluşturulmasını sağlıyor.

Reklam Çalışmaları

Reklam sektöründe yaşanan gelişmeler, firmaların yerel ve ulusal pazarlarda daha fazla yer almasını, pazarlardaki paylarını artırmalarını sağlıyor. Reklam çalışmalarını farklı seçenekler üzerinden sunuyor. Profesyonel olarak sunulan hizmet seçenekleri arasında şunlar yer alıyor:

Reklam çalışmaları için farklı yöntemler kullanıldığı için firmaların hizmetlerine ve pazarlamak istedikleri ürünlere göre farklı seçenekler kullanılıyor. Marka tanınırlığı için yapılan çalışmalarda, farklı alanlarda kullanılabilen tabelalar tercih ediliyor. Farklı tasarım çalışmalarında görselliğe önem veriyor, müşterilerinin sunulan hizmetten memnun kalmasını sağlıyor.

Reklam Tabelaları

Afyon reklam firması olarak tüm tabela türlerinde üretimler yapıyor. Hizmetlerimiz bölümünde yer verdiği tabela çeşitleri arasında, ışıklı, ışıksız, kompozit, pleksi kutu, totem, çatı tabelası gibi tüm çeşitler yer alıyor. Tabela talebinde bulunan müşterileri için uzman ekipleri yerinde keşif yapıyor ve doğru planlama yaparak müşterilerine tasarım örneklerini sunuyor.

Üç boyutlu çalışmalar yaparak, tabelaların montaj sonrası nasıl görüntü oluşturacağını müşteriye gösteriyor. Müşteri ile birlikte tasarım üzerinde son çalışmaları yaptıktan sonra istenilen üretimi yapıyor ve yerine montajı gerçekleştiriyor.

Reklam tabelaları, firma isimlerinin ve hizmetlerinin daha iyi görünmesini sağlıyor. Kullanım alanlarına göre her türlü tabela çeşidini, modern tasarımlar kullanarak hazırlıyor. Işıklı tabelaları sayesinde firma tanıtımlarının gece saatlerinde de rahatlıkla yapılmasına katkı sunuyor.

Dijital Baskılar

Reklam tabelaları ya da reklam yapılan diğer ürünler üzerine dijital baskılar yapılarak, istenilen yazı ve görsellerin yer alması sağlanıyor. Reklam firması olarak sunduğu hizmetlerinde istenilen baskıların yapılabilmesi için dijital baskı tekniklerini kullanıyor. Mağaza vitrinlerinde kullanılan farklı renk seçenekleri kullanılarak yapılan baskılar, müşteri dikkatini çekiyor.

Dijital baskılar için ön hazırlıklar bilgisayar ortamında yapılıyor. Tasarımı hazırlanan reklam içerikleri, dijital baskı makineleri ile reklam tabelası ya da bezi üzerine kaliteli bir şekilde basılıyor. Dijital teknoloji sayesinde, her türlü yazı, çizim ve resim içerikleri kolaylıkla işlenebiliyor. Gelişmiş baskı makineleri ile tüm tabela üretim çalışmalarında istenilen hizmetleri veriyor.

Cephe Giydirme

Bazı binalar, bulundukları konumlara göre dış cepheleri reklam alanı olarak kullanılabiliyor. Markanızın ve ürünlerinizin daha iyi ve kalıcı bir şekilde tanıtılmasını istiyorsanız, cephe giydirme reklam seçeneklerini kullanabilirsiniz. Firmanın hizmetlerini inceleyerek, cephe giydirme hizmetlerinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebiliyorsunuz.

Cephe giydirme işlemlerini, binaların dış yüzeylerine ya da geniş iç alanlarına yapabiliyorlar. Daha çok modern mimarı özelliği bulunan binalara, plazalara, iş merkezlerine yapıyorlar. Reklam çalışmalarında en iyi sonucu veren seçeneklerden birisidir.

Cephe giydirme işlemlerinde kaliteli görselliğin yakalanabilmesi için kaliteli malzeme kullanıyor. Bina dışına yapılacak reklam çalışmalarında, taş ya da cam yünü, polietilen, fiberglas, baskılı kaplama ürün çeşitleri kullanılıyor. Büyük boyutlu çalışmalar olduğu için uzak mesafeden görülebiliyor ve marka bilinirliğini artırıyor.

Araç Kaplama Çalışmaları

Son yıllarda, firmalar, kurum araçlarına kaplama yaptırarak ürünleri ve hizmetleri ile ilgili reklamlar yapmaya çalışıyor. Araçlara yapılacak olan reklam kaplamaları ile daha düşük maliyetli reklamlar yapılabiliyor.

Bender Reklam

Araç kaplama işlemlerinde kullanılan malzemeler, araç boyasına herhangi bir zarar vermiyor ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor. Firmalar, araçlarının boyasını korumak ve beraberinde reklamlarının yapılabilmesi için araç kaplama hizmetlerini tercih diyor. Araç modeline göre reklam kaplama tasarım çalışmalarını yapıyor ve estetik görüntü oluşturacak şekilde çalışmalarını tamamlıyor.

Araç giydirme işlemleri, firmaların yollardaki reklamı olarak tanımlanıyor. Araçlarınızı, güvenli bir şekilde billboarda dönüştürebilir, reklamlarınızı daha geniş müşteri kitlelerine ulaştırabilirsiniz. Her türlü reklam çalışması için 7/24 iletişim kurabiliyorsunuz.