Kulis haberlerinin duayeni, usta gazeteci Talat Atilla'dan şok iddia!.. İYİ Partili 4 milletvekili AK Parti'ye geçecek!..

Afyon AK Parti'den açıklama geldi Afyon AK Parti'den açıklama geldi

gazeteci Talat Atilla, eski genel başkan Meral Akşener’e yakın 4 ismin İYİ Parti’den AK Parti’ye geçeceğini iddia etti...

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonrasında İYİ Parti yönetimi Akşener'e tepki göstermişti.

Meral Akşener'in ne tepki vereceği beklenirken kulis haberlerinin duayeni Gazeteci Talat Atilla’nın iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Talat Atilla, kendisine ait Turktime haber sitesinde  yer alan köşesinde Meral Akşener’e yakın 4 milletvekilinin AK Parti saflarına geçeceğini iddia etti.

Talat Atilla "Olağanüstü bir durum olmazsa 4 İYİ Parti kökenli Milletvekili bu hafta iktidar partisine geçecek. İsimlerini de biliyorum ama yazmayacağım. Hadi ikisinin isimlerinin baş harflerini söyleyeyim. A. E. diğeri de B.A. Bu vekillerin şayet bu hafta grup toplantısı yapılırsa AK Parti grup toplantısında katılımı bekleniyor."

Bu arada, Afyonkarahisar2da gözler İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun!a çevrildi. Olgun, parti içinde Meral Akşener'e yakın isimlerden birisi.

Hakan Şeref Olgun, kongre sonrası  sosyal medyadan Meral Akşener'le bir fotoğrafını paylaşmış ve "Allaha ısmarladık.. Biz sizden razıyız Rabbim de sizden razı olsun.." demişti.

Editör: Birinci Editör