31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediyesini İyi parti hizmetleriyle tanıştırmak için yola çıkan Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, ilimiz Ambaryolundan – Yeşil yola 1 saatte anca yürüyebildi.

Afyonkarahisar büyükşehir olursa onu da alırız Afyonkarahisar büyükşehir olursa onu da alırız

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Yağcı, esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, samimi bir iletişim kurmayı tercih ettiğini söyleyerek, hemşehrilerinin işyerlerine bizzat girdi. Uzun yıllar sahalarda yer alan ve bu yüzden tanıdık bir yüz haline gelen Yağcı, esnaflar tarafından sıcak bir karşılamayla karşılaştı. Esnaflar, kendi sorunlarını, talep ve önerilerini Yağcı'ya iletme fırsatı buldular.

Mütevazı bir politikacı profil çizen Yağcı, zaten yıllardır düzenli olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti ve karşılıklı sohbetlerde 31 Mart sonrası Afyonkarahisar için planladığı projelerden ve hizmetlerden bahsetti. Projeleri konusunda esnafların görüşlerini ve desteklerini de alarak, herkese minnettarlığını dile getirdi.

TOPLUMLA İÇ İÇE BİR SİYASETÇİ

Adaylık sürecinde vatandaşlarla da sıkça buluşan Yağcı, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da selamlaştı ve onlarla hasbihal etmeyi ihmal etmedi. Samimi davranışları, halkın problemlerine gösterdiği ilgi ve sunduğu projelerle dikkat çeken Yağcı, seçim sonuna kadar çalışmalarına tam gaz devam edeceğinin sinyalini verdi.