Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından hizmete açılan Emirdağ Kadın Kültür Evi, kadınların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Kadınlar, bu mekânda toplanarak Filistin'de yaşanan zulümler için dua ettiler ve ardından geleneksel hale gelen Çarşamba günleri örgü günü etkinliğine katıldılar. Bu özel günde kadınlar, çayın ve mutfak atölyesinin ikramlarının yanı sıra keyifli sohbetler eşliğinde el işlerini gerçekleştirdiler.
Kadın Kültür Evi'ne çocuklarıyla gelen anneler için de düşünülmüş ve Çocuk Etkinlik Salonu inşa edilmiştir. Bu alanda çocuklar, çeşitli eğlenceli ve eğitici etkinliklerle vakit geçirerek keyifli zamanlar yaşadılar.
Kadın Kültür Evi'nde gerçekleştirilen programlara katılan pek çok kadın, böylesine önemsediklerini hissettiren bir Belediye Başkanına sahip oldukları için mutluluk duyduklarını ifade etti ve kendilerine sunulan bu muhteşem hizmetler için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya şükranlarını sundular.
Emirdağ Kadın Kültür Evi'nde düzenlenen programlara katılmak isteyenler veya program hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kadınlar, bu kültürel mekânı ziyaret edebilirler.


RTURK