KONAK BAŞKANIMI DESTEKLİYORUM ALDIĞIM KİRADA İNDİRİM YAPTIM
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın, “Dövizden TL’ye geçmek yeterli değil, kiralarda da indirim yapılmalı” önerisine ilk destek işadamı Bekir Demir’den geldi.
Afyon’un en güzide dönercisi Gamze Döner İşletmeleri Sahibi Bekir Demir, “Başkan Konak’ın önerisini hemen hayata geçirdim ve işyerinden aldığım kirada indirim yaptım” dedi.
İşyeri sahiplerinin, dövizle kiradan vazgeçmelerini isteyen Bekir Demir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önerisini dalga dalga yayılıyor. Afyonumuzda da bir çok işyeri kiralarının dövizden TL’ye geçtiğini biliyorum. ESOB Başkanı Sayın Konak’ın önerisi çok yerinde bir öneridir. Şehrimizde bir çok işyeri kiracısı yıllık peşin kiradan da mağdur durumda. Buradan Başkanımız Konak’ın önerisini ben de yinelemek isterim. Geliniz hem yıllık peşin kiradan vazgeçiniz, hem de kiralarda indirim yapınız” diye konuştu.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, Bekir Demir’in Gamze Döner İşletmelerini ziyaret ederek, verdiği destek için teşekkür ettiler.
Başkan Konak, “Değerli kardeşimiz Bekir Demir’in bu davranışı takdire şayandır. Bekir kardeşimizin hayata geçirdiği uygulamanın başka esnaflara ve işyeri sahiplerine de örnek olmasını umut ediyorum” dedi.