Afyonkarahisar Işıklar Kasabasında tek başına yaşama tutunmaya çalışan 80 Yaşındaki Ummuhan teyzeye, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu'dan ziyaret.


Merkez'e bağlı Işıklar Kasabasında yaşayan 80 Yaşındaki Ummuhan Göncü'nün imdadına Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, Muhacir Ensar iyilik hareketi gurubu hızır gibi yetişti. Yaşlı Ummuhan Göncü'ye bir ziyaret'te, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu'dan geldi.

"Yürekleriniz de üşümesin" 
Sosyal Medya Hesabından paylaşan Müdür Burcu; "Yaşlılarımız bizim dua edenlerimiz , geçmişimizle bağımızdır . Hallerini hatırlarını sormak boynumuzun borcudur. .. Aramak bulmak gerekmez mi .  ‘’ Bulanlar Arayanlardır ‘’ anlayışı ile bulmak için yola çıktık ...... Afyonkarahisar Işıklar kasabasında 80 yaşındaki Ummuhan Annemizi bulduk . İyi ki bulduk ..o ellerin tutuşunu , dokunuşunu ve gözlerindeki anlamı yüreğimizin  tam orta yerinde hissettik... Kış geldi .  Havalar soğuk , keder yüklü zamanlardayız. Yürekleriniz de üşümesin . Üşümesin ki Hayatın  aslında bir tutam İYİLİKTEN ibaret olduğunu başka ne zaman anlayacağız" dedi.

80 Yaşındaki Ummuhan Göncü'nün imdadına, Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, Muhacir Ensar iyilik hareketi , yaşlılarımızı ve yanlız yaşayan teyzemizi unutmayarak, Türk'ün Türk'den başka dostu olmadığını, bir birimiz için en kötü zamanda yaşlılarımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu hatırlattı.

Haber: Ahmet Uçmak