Bu haberi yayınladığımız için tüm okuyucularımızdan özür diliyoruz. Mecbur kaldığımız için, iğrenç haberi özet olarak yayınlıyoruz.

Gündemde sokak hayvanları, özellikle sokak köpeklerine karşı bir kin, nefret ve düşmanlık algısı yaratılırken "insan" faktörü görmemezlikten geliniyor.

Göçmen kaçakçısı Afyon'da yakalandı Göçmen kaçakçısı Afyon'da yakalandı

Soskaklarda gezen binlerce kanun kural tanımayan, maganda, sapık, ahlaksız, duyarsız, insanlara, hayvanlara, doğaya eziyet ve işkence etmeye müsait binlerce insan dolanırken, olabilecek üzücü olaylardan hareketle sokak hayvanlarına karşı kin, nefret ve öldürme duygularının körüklennesi üzücü.

Bundan dolayı bu haberin özetini yayınlamak durumunda kaldığımız için üzgünüz.

Mersin’de bir sapık, bir hayvana, tavuğa tecavüz etti, Cep telefonu kaydı mide bulandıran olayı ortaya çıkardı. Akıllara durgunluk veren, mide bulandıran bu iğrenç olay kamuoyunda şok etkisi yarattı ve insanların ne kadar acımasız ve zalim olabileceğini gözler önüne serdi.  Sapığın bu anları, aynı mahallede oturan bir kadın tarafından cep telefonuyla  kaydedildi. Bu iğrençliğe şahitlik yapan kadın olayı polise bildirdi. Sapık tutuklandı ve dedi ki: Bir anlık hislerimin kurbanı oldum

Editör: Birinci Editör