Gazeteci Kemal Horzum, sitesindeki yazısında Belediye makam odasında bulunduğu iddia edilen böcek kamera olayıyla ilgili şok bir iddiayı gündeme taşıdı.

Kütahya'da berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü Kütahya'da berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Horzum, yazısında "Eğer böcek ve kamera bulunduysa, Mehmet Zeybek’e muhalif olanların yakın tarihte bu cihazları monte ettiği anlaşılıyor.. Bu skandal mutlaka aydınlanmalıdır.." dedi.

Horzum'un konuyla ilgili yazısının ilgili bölümleri şöyle:

"Dün Mehmet Zeybek’le bu konuyu görüştüm.. Bilinmeyen gerçekleri açıklayalım.. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Şubat ayında Afyon’a geldi.. Belediye Başkanın odasında rutin kontrol yapıldı. Odanın her yeri didik didik arandı, köpekli aramada yapıldı..  Arama timlerinin çok detaylı arama yaptığı biliniyor..  Kapı kilitlendi ve iki gün boyunca kimse makama giremedi..  Cumhurbaşkanı geldiğinde kapı açıldı.. Yani o tarihe kadar böcek, kamera filan yok.. Eğer böcek ve kamera bulunduysa, Mehmet Zeybek’e muhalif olanların yakın tarihte bu cihazları monte ettiği anlaşılıyor.. Bu skandal mutlaka aydınlanmalıdır.. Bu çirkin tezgahı kuranlar tespit edilmeli ve yargılanmalıdır.. Afyon bir skandalla ülke gündeminde.."