Afyonkarahisar'da Emniyet ve Jandarmanın uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Bu sabah, 3 uyuşturucu kaçakçılığı haberi daha ajanslara yansıdır.

Afyonkarahisar'da korkutan kaza Afyonkarahisar'da korkutan kaza

İŞTE O HABERLER!..

Afyonkarahisar’da uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 6 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ile aranan şahıs jandarmanın takibi ile yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Yapılan incelemede Y.Z., isimli şahsın kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 6 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Şahıs ardından ekiplerin takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Y.Z., jandarmadaki işlemleri sonrası sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak’tan aldıkları uyuşturucu hapları satmak için Afyonkarahisar’a getiren 6 kişi jandarmanın takibi ile yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri A.Ç., C.B., C.T., A.K., E.Ö., ve M.Ö. isimli şahısların Uşak’tan aldıkları uyuşturucu hapları satmak için Afyonkarahisar’a getirecekleri yönünde bilgi aldı. Ardından şahısların kullandıkları aracı takibe alan ekipler gerekli güvenlik önlemlerin aldıktan sonra aracı Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde durdurdu. Araçta aramam yapan ekipler 166 adet uyuşturucu hap, tabanca, 9 mermi ve 3 adet boş kovan ele geçirdi. Olayın ardından gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Afyonkarahisar’da uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen 2 şahıs jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu haplar, tabanca ve kelepçe ile yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri E.G.A. ve E.A., isimli şahısların uyuşturucu madde imal edip sattıkları yönünde bilgi aldı. Ekipler yaptıkları takip sonrası şahısların Dinar ilçesi Aktoprak köyündeki evlerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada 30 adet uyuşturucu hap, kurusıkı tabanca, 17 adet boş mermi kovanı, 3 adet mermi, kelepçe ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Olayın ardından şahıslar gözaltına alındı.

Editör: Birinci Editör