Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yoğun kar yağışı nedeniyle yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını yakından takip etti. 

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yoğun kar yağışı nedeniyle yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını yakından takip etti. 
 

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinden oluşan 6 ekip, 200 personel ve 50 iş makinesi yoğun kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren çalışmalarına başladığı bildirildi.

Cadde, sokak ve ana arterlerde yoğun bir çalışma yürüten ekipler, yolların kapanmaması için mücadele ederken buzlanmalara karşı da yollara tuzlama ve solüsyon döktü. Ekiplerin çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Zeybek, kapanan yolun bulunmadığını dile getirdi.

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısının ardından yolların kapanmaması, kayma ve buzlanma oluşmaması için ekiplerle teyakkuza geçtiklerini belirten Zeybek, şöyle devam etti:

"Şehrin cadde ve sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Karla mücadele konusunda hazırlıklı olan ekipler sahadaki yerini aldı. Kapanan bir yolumuz yok. Karla mücadele ekiplerimizle sabaha kadar görevimizin başındayız. Vatandaşlardan kar lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Ayrıca sürücülerin özellikle şehir içi hız kurallarına uymalarını araçlarına  kar lastiği ve zincir takmalarını istiyoruz."