Başkan Burcu Köksal'dan, personeline 1 Mayıs müjdesi!.. Başkan Burcu Köksal'dan, personeline 1 Mayıs müjdesi!..

Afyonkarahisar'da Belediye'nin borcu tartışılırken ve borcun 1 Milyar TL civarında olduğu iddiaları gündemdeyken Belediye eski Başkanı Mehmet Zeybek'in geçmiş demeçleri gündeme geldi.

Eski Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 17 Mart 2022'de yaptığı bir açıklamada  “2019 yılında dünyada ciddi bir kriz yaşandı ve bu krizin üstesinden tasarruf tedbirleri uygulayarak geldik. Elhamdülillah şu anda hiçbir borcumuz yok” demişti.

Eski Başkan Zeybek, bu açıklamasında şunları söylemişti:

" ... ...  “2019 yılında dünyada ciddi bir kriz yaşandı ve bu krizin üstesinden tasarruf tedbirleri uygulayarak geldik. Elhamdülillah şu anda hiçbir borcumuz yok. Ne kamuya ne maliyeye ne SSK'ya ne çalışanlarımıza hiçbir borcumuz yok.  Pandemi nedeni ile yaşanan olumsuz etkileri ortadan kaldırmak ve bu durumun yatırımlarımıza etki etmemesi için gayret ettik. Nitekim bu durum bizlere engel teşvik etmedi ve yatırımlarımız peyder pey hayata geçiriyoruz. ... ..."

Önceki Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu açıklamayı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve üyeleri ile görüşmesi sırasında yapmıştı.