Afyonkarahisar Barosu'na kayıtlı Avukat Hakan AYÇİÇEK’in kardeşi Avukat Alper AYÇİÇEK, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı. Geçtiğimiz Cuma günü Baro salonunda yapılan törenle Baro Yönetim Kurulu huzurunda yemin eden Avukat Alper AYÇİÇEK’e ruhsatı yanında staj yaptığı ağabeyi Av. Hakan AYÇİÇEK tarafından verilirken, cübbesi ise Av. Çiçek MİHRİOĞLU tarafından giydirildi.





Mesleğe yeni adım atan genç avukatı bu mutlu gününde annesi Hülya Ayçiçek, babası Orhan Ayçiçek, ablası İlknur Ören Ayçiçek, eniştesi Ayhan Ören ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.



Ruhsat töreninin ardından konuşan Orhan AYÇİÇEK ‘Oğullarımla gurur duyuyorum. Başarılı, sağlıklı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı onlarla olsun.’ dedi. Törende gözleri dolduğu görülen Hülya AYÇİÇEK ‘Uzun süredir hayalini kurduğum bu tabloyu görmeyi nasip ettiği için Rabbime şükürler olsun. Tek dileğim hukuka, adalete ve hakkaniyete uygun birer avukat olarak vatanımıza ve milletimize faydalı olmaları.’ derken; avukatlığa adım atan Alper AYÇİÇEK ise, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan ailesine, arkadaşlarına özellikle de yeni ortağı olduğu Av. Hakan AYÇİÇEK ve Av. Çiçek MİHRİOĞLU’na teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bu kutsal mesleğe erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. Umarım mesleğin onuruna ve ahlakına yaraşır şekilde mesleğimi icra ederim ve adaletin tecellisine katkı sağlarım.” şeklinde konuştu.