Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen bayramlaşma programında Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.
AK Parti Genel Merkezi koordinasyonunda gerçekleştirilen programda, Türkiye genelindeki 81 il teşkilatı eş zamanlı olarak katılım sağladı. Bayramlaşma programı kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden görüşme gerçekleştirildi.
Programa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin’in yanı sıra, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan başta olmak üzere çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı, il başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları ile belediye başkanları da programda yer aldı.

Afyonkarahisar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Selam
Bayramlaşma sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ramazan Bayramı’nı tebrik eden teşkilat üyeleri, Afyonkarahisarlı vatandaşların selam ve iyi dileklerini de iletti. Programda birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.
Program sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Turgay Şahin, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye, millete ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni etti. Şahin ayrıca, AK Parti teşkilatlarının Afyonkarahisar genelinde dayanışma ve kardeşlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.




