Orkun Kökçü'nün Acı Günü: Anneannesi Sebahat Eryalçın Emirdağ'da Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Orkun Kökçü, anneannesi Sebahat Eryalçın'ın vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Eryalçın'ın cenazesi, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün milli futbolcusu ve takım kaptanı Orkun Kökçü, anneannesi Sebahat Eryalçın'ın vefatıyla sarsıldı. Acı haberi kulüp resmi açıklamayla duyururken, merhumenin cenaze programı da paylaşıldı.

Chelsea - Juventus Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Chelsea - Juventus Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
İçeriği Görüntüle

Orkun Kokcu Vefat Haber

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Orkun Kökçü'nün anneannesi Sebahat Eryalçın'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." ifadelerine yer verildi.

Cenaze namazı Emirdağ Çarşı Camii'nde

Beşiktaş'ın açıklamasına göre, Sebahat Eryalçın'ın cenazesi 7 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kulüp, yayımladığı taziye mesajında, "Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Taziye mesajları yayımlandı

Orkun Kökçü'nün yaşadığı acı haberin ardından spor camiasından da taziye mesajları paylaşılmaya başlandı. Emirdağ'da gerçekleştirilecek cenaze törenine aile yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.