Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yürütülen Yaz Kur’an Kursları faaliyetleri, sportif ve sosyal etkinliklerle renklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelindeki Yaz Kur’an Kurslarına devam eden kız öğrencilere yönelik Camiler Arası Hava Hokeyi Turnuvası gerçekleştirildi.

Organizasyon, Emirdağ Diyanet Gençlik Merkezi ev sahipliğinde yapıldı. Gençlerin sosyal gelişimine katkı sunmak, kurslar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

FETÖ’cü hain yüzbaşı nasıl yakalandı?
FETÖ’cü hain yüzbaşı nasıl yakalandı?
İçeriği Görüntüle

Kıyasıya Mücadele ve Eğlence Bir Arada

Hava hokeyi masalarında gerçekleşen karşılaşmalarda öğrenciler turnuva boyunca tatlı bir rekabet sergiledi. Tribünde yer alan diğer kurs öğrencileri ve eğiticiler ise tezahüratlarıyla turnuvaya renk kattı. Çekişmeli maçların ardından dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Etkinlik sonunda turnuvaya katılan ve derece elde eden öğrencilere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Yetkililer, Yaz Kur’an Kurslarının yalnızca dini eğitimle sınırlı kalmadığını, bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerinin de desteklendiğini belirtti.

İHA