Bugün sizlere Afyonkarahisar ilinde faaliyet gösteren 3 yayın kuruluşunu tanıtmaya çalışacağız. Bunlar Afyon Postası, Afyon Kocatepe Gazetesi ve Afyon Odak Gazetesi...

Afyon Postası

Afyon Postası, haber sitesi olarak 2018 yılında Gazeteci Nail Azbay tarafından Afyonkarahisar'dan özel haberlerle hizmet vermek, ayrıca Afyonkarahisar ilinden çok özel içeriklerler yayınlamak amacıyla kurulmuş bir haber ağırlıklı sitedir. Sitede Nail Azbay, Başak Nakilcioğlu, Hakan Yılmaz, Kudret Kuş, Cantürk Kayahan, Şehriban Koluaçık, Esra Azbay, İbrahim Akbal gibi isimler köşe yazmaktadırlar. 

Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi,  İbrahim ve Şükrü Küçükkurt tarafından 30 Ağustos 1965 tarihinde Afyonkarahisar’da günlük olarak yayın hayatına başlayan yerel bir gazetedir. Kocatepe Gazetesi yayın hayatına başladığı günden itibaren kamuoyunun güvenini kazanarak, bugüne kadar hiç bir olumsuzluğa, ismini karıştırmadan yayın hayatını sürdürmüştür. Gazetenin sahipliğini ve tüm sorumluluğunu, İbrahim ve Şükrü Küçükkurt2un vefat etmesinden sonra Sezer Küçükkurt üstlenmiştir.

Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti

Odak Gazetesi

Odak Gazetesi, 20 Mayıs 1995 tarihinde Mehmet Emin Güzbey sahipliğinde Afyonkarahisar'da günlük olrak yayın hayatına başlayan günlük süreli bir gazetedir. Odak Gazetesi, basın meslek ilkeleri doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir yayın anlayışı benimsemiştir. gazetede Mehmet Emin Güzbey'in makale ve başyazıları büyük ilgi görmektedir.

İlerleyen günlerde Afyonkarahisar'da yayın yapan diğer gazeteleri, haber sitelerini tanıtmaya devam edeceğiz.