Afyonkarahisar Galericiler Sitesinde faaliyet gösteren Keskin Otomotiv, Afyonkarahisar'da vip dizayn Volkswagen Transporter, Mercedes Vito araçların yapımı ve satışıyla hizmet veriyor...

Firma sahibi Osman Keskin, açıklamasında "Sıfır kilometre ya da çok az kilometre Volkswagen Transporter, Mercedes Vito araçları vip olrak dizayn edip Afyonkarahisalı halkımızın beğenisine sunuyoruz. Vip dizayn profesyonel firmalara yaptırıyoruz." dedi.

Özellikle vip dizayn için Volkswagen transporter tercih ettiklerini belirten Keskin " VIP dizayn için en uygun yapıya sahip olan van araçların başında Transporter yer alıyor. İç hacminin geniş olması, motor gücünün yüksek olması ve sınıfındaki diğer araçlara göre daha fazla yakıt tasarrufu sağlayabiliyor olması, Volkswagen Transporter araçların standart donanımlı sürümlerinin de yoğun bir ilgi ile talep edilmesine sebep olan özellikler. Ulaşımdaki konforu artıracak olan özellikleri de full paketlerinde barındıran bu araçlar, VIP dizayn ile üst düzey konforlu ve çok daha göz alıcı bir hale getirilebiliyor." dedi.

Osman Keskin, vip dizayn araçlarımızda " elektirikli asansör sistemli ara bölme, 82 ekran lg tv, klima (sıcak soğuk), android tv (uydu)yerli ve yabancı kanallar, buzdolabı, özel tasarım koltuklar, 8'' double teyp, yan iç giydirme ışıklı cepler, 4 haparlör müzik sistemi, açılır maun deri kaplama çift masa, özel tasarım led paneli tavan , deri ve nubuk kaplamalı yan giydirmeler, çift kat ısı ve ses yalıtımı, gizli led aydınlatma sistemleri, özel tasarım yatak olabilen arka koltuk, özel tasarım jaluzi perde, invertör(araç içi 220 volt elektirik sağlayıcı), 220 volt piriz, kayıt yapan ön kamera, vip ten izlenebilir ön kamera, nubuk ve deri kol dayamalar, özel tasarım difizörlü ön ve arka tanpon, tüm yerli ve yabancı tv kanallar, 18''özel tasarım hafif alaşım jantlar, start stop, hız sabitleyici, arka park sensörü" özellikleri mevcut.

Bilgi için Keskin Otomotiv - Osman Keskin'in keskinotomotivafyon.sahibinden.com/ online sitesi ziyaret edilebilir, bu sayfadan araçlar detaylı olarak incelenebilir.