Cyber-Warrior bünyesinde görev alan Akıncılar Hack Grubu; Çin‘in, Uygur Türkleri‘nin yaşadığı Doğu Türkistan özerk bölgesinde yasanın zülme karşı sanal bir savaş başlattı.

Gözden kaçırmayın

Türkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle BuluştuTürkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle Buluştu

Cyber-Warrior bünyesinde görev alan Akıncılar Hack Grubu; Çin‘in, Uygur Türkleri‘nin yaşadığı Doğu Türkistan özerk bölgesinde yasanın zülme karşı sanal bir savaş başlattı.Uygur Türkleri‘nin yaşadığı Doğu Türkistan özerk bölgesinde, Çin‘in Doğu Türkistan Zülmü için Akıncılar grubu geniş çaplı bir siber saldırı gerçekleştirdi.

Yapılan saldırıda Çin‘e ait birçok resmi ve özel internet siteleri çökertilerek kullanılmaz hale getirildi.Akıncılar grubu hackledikleri sitelere:


"Doğu türkistan‘da yapılan zulme son veribn ! Zulüm bitene dek hedefimizsiniz .Müslüman Türkiye Müslüman Doğu Türkistan kardeşlerinin yanındadır. Akıncılar olarak sonuna kadar Doğu Türkistan‘daki soydaşlarımızın yanındayız. Akıncılar olarak bu zulüm bitinceye kadar sizinle savaşmaya devam edeceğiz. Akıncılar olarak hedef gözetmeksizin her sisteminiz hedefimizdedir. Biz Osmanlıyız, Biz Türkiye‘yiz, Biz Akıncılar‘ız..." notunu düştüler.

Akıncılar grubunun yaptığı açıklamada; "Çin’in uzun bir zamandır Doğu Türkistanlı Uygur Türkleri‘ne karşı uygulamış olduğu zulümleri, ayrımcı ve saldırgan tutumları, birçok Uygur Türkü hakkında verdiği ve uyguladığı haksız idam cezalarını üzülerek takip ediyorduk. Fakat Doğu Türkistanlı Türklere karşı yapılan zulümle Çin tamamen haddi aşmıştır, Uygur Türkleri‘ne karşı zulmüne devam etmiştir. Bizler de Akıncılar olarak hedef gözetmeksizin Çin’e ait resmi ve özel sitelere karşı saldırı yapma kararı aldık ve uyguladık. Çin’in Uygur Türkleri‘ne karşı örmeye çalıştığı manevi setleri yıktık" ifadelerine yer verildi.