Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın  başkanlığında yapılan 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi Merkez İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'na Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürümüz Mustafa Günay, merkez ve merkeze bağlı Anaokulu ve İlkokul Müdürleri katıldı.





Eğitim öğretim yılı ikinci döneminin hayırlı olması temennisiyle toplantının açılışını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın: "2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okullarımızda hazırlanan eylem planları çerçevesinde yürütülecek çalışmalarınız büyük önem arz etmekte. Ayrıca tüm okul müdürlerimizin değişen yönetmelikleri yakından takip ederek yürütülecek iş ve işlemlerde yeni yönetmeliklere uygun hareket etmesi gerekir. Toplantı gündem maddelerini görüşerek alacağımız kararlar doğrultusunda yapacağınız çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın açılış konuşması sonrasında başlayan toplantıda 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci döneminde okullarımızda yapılan çalışmalar değerlendirildi.2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Anaokulu ve Ortaokulların 2023 Eğitim Vizyonu ve il eylem planı çerçevesinde yapacakları çalışmalar ile dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü.Toplantı, dilek ve temennilerin alınmasıyla sona erdi.