İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'ndan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e ölü projeler tepkisi!..

 

Teleferik ve Afray...

Teleferik ve Afray projeleri hakkında yorumda bulunan Mısırlıoğlu, "bu iki proje de ölü doğdu, başlandı ama bitirilmedi. Öyle görünüyor ki bitmeyecek. Temelleri atılan bu projeler belediyenin eksi hanesine çoktan yazıldı bile’’ dedi. 

Ölü doğan iki proje

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Teleferik ve Afray projelerine değinen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, iki proje için de ‘’Ölü doğdu’’ dedi.

Mısırlıoğlu şunları söyledi:

 ‘’Başlandı ama bitirilmedi. Öyle görünüyor ki bitmeyecek. Temelleri atılan bu projeler belediyenin eksi hanesine çoktan yazıldı bile. Ancak Afyonkarahisar Belediyesi’nin bitirmiş olduğu Uzun Çarşı restorasyon projesi için kendilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyeceğim. Esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Afyonkarahisar’ımız uzun çarşı ve ordu bulvarından ibaret değil. Bu şehrin başka kadim mahalleleri de var. Sahipata, Osmangazi, Orhangazi, Ataköy, Çavuşbaş gibi mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın da insanca yaşamaya hakkı var. Buralarda alt yapı ve üst yapı perişan. Buralarda yaşayan vatandaşlarımız neden ikinci sınıf insan muamelesi görüyor? Sizinki bir evi temizlerken görünen yerdeki kirleri görünmeyen yerlere itelemeye benzer’’ diye konuştu.