MHP ile Cumhur İttifakı olarak Afyonkarahisar Merkezde seçimlere girecek olan AK Parti, rahat bir çalışma yürütüyor.

Afyonkarahisar'da Merkez Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı ortak adayı olarak seçimi kazanması beklenen AK Parti'de "kim daha çok oyu alarak seçimi alırız" seçimi yapılacak.

Afyonkarahisar halkı, halkın  içinden gelen, halkın gönlüne dokunan, halka yakın, halkın ve vatandaşın dertlerini bilen, dertleriyle dertlenen adalara oy veriyor.

Afyonkarahisar'da AK Parti'de aday adayları arasında bunlara uymayan tek isim, Uzun Çarşının sayılı iş adamlarından olan,  İş Adamı Ömer Altınay... Altınay, bir sözünde bunu zaten kabul ediyor ve "Lokumlarımızla ağızları tatlandırdık, şimdi gönülleri tatlandıralım" diyor. 

İş Adamı Ömer Altınay'ın aday yapılmayacağını bildiği halde neden AK Parti'den aday adayı olduğu, reklam ve tanıtıma aşırı bir şekilde kaynak ayırarak maddi gücüne güvenerek neden PR yaptığının cevabı ise açık...

Bu arada Ömer Altınay ismine halkın tepkisi büyük. Afyonkarahisarlılar, yorumlarında "neden hep zenginler, iş adamları, parası olanlar siyasette etkin ya da etkin olmak istiyor " diyor.

Uzun Çarşı'nın sayılı ve varlıklı iş adamlarından birisi olan Ömer Altınay'ın AK Parti ya da Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilmesi beklenmiyor.