`
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı İlçe Başkanlığı temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaret, başkanlık makamında gerçekleşti. Görüşmede, ilçenin gelişimi ve kalkınması için yapılması gerekenler konusunda istişare edildi. Ayrıca, ülke gündemine ilişkin siyasi değerlendirmeler de yapıldı.

Başkan Çöl, MHP heyetini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sandıklı'nın sorunlarının çözümüne dair fikir alışverişinde bulunmanın önemli olduğunu vurgulayan Çöl, "Sandıklımız için çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte, siyasi partilerimizin de görüş ve önerilerini almak bizim için değerlidir. MHP İlçe Teşkilatımızla her zaman iletişim halindeyiz. Bugün de yapıcı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer de, Başkan Çöl'e nazik ev sahipliği için teşekkür etti. Özer, "Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl'ü ziyaret ettik. Kendisiyle ilçemizin gelişimi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Ayrıca, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi durumu da değerlendirdik. Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Sandıklımız için ortak akıl ve iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantının sonunda, Başkan Çöl ve MHP heyeti hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti'de değişim için düğmeye basıldı!.. AK Parti'de değişim için düğmeye basıldı!..

#SandıklıBelediyesi #MHP #MustafaÇöl #İbrahimÖzer #Siyaset #Afyonkarahisar