Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu sonrası Kongre öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamalarında öne çıkan beş isim belli oldu.

Parti Sözcüsü Birol Aydın, Genel Başkan Yardımcıları Fatih Aydın, Ömer Abdullah Ayhan, Genel Sekreter Mesut Doğan ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan arasından Saadet Partisine yeni Genel Başkan seçilecek.

Saadet Partisi'nin Büyük Genel Kongre süreci kritik bir aşamaya ulaştı. Parti içi temayül yoklamaları sonucunda belirlenen isimler arasından ortak bir Genel Başkan adayı gösterilmesi amacıyla Genel İdare Kurulu ve İl Başkanları Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti! AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti!

Bu toplantıda, yeniden temayül oylaması yapılarak öne çıkan beş isimden birinin ortak Genel Başkan adayı olarak belirlenmesi hedeflendi.

Toplantıya, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkanları, İl Müfettişleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, online sistem üzerinden teşkilatlardan alınan isimler sonucunda en çok öne çıkan beş isim arasından yalnızca bir ismin belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

Öne çıkan beş isim şöyle açıklandı:

Birol Aydın - Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve  İstanbul Milletvekili
Fatih Aydın - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Mesut Doğan - Saadet Partisi Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili
Ömer Abdullah Ayhan - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Mahmut Arıkan - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili

Editör: Birinci Editör