rnREHBERİ YOLSUZ OLANIN SONU rnrnPala'nın Rehberi YOLSUZ olanın sonu başlığıyla başlattığı organizasyona yoğun ilgi oldu.Zaman zaman PALA müdahale ederek saygı sınırlarını aşmamalarını istese de takipçileri ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

REHBERİ YOLSUZ OLANIN SONU Pala’nın Rehberi YOLSUZ olanın sonu başlığıyla başlattığı organizasyona yoğun ilgi oldu.Zaman zaman PALA müdahale ederek saygı sınırlarını aşmamalarını istese de takipçileri Toptaş ve malum rehberi adeta topa tuttu.Zaman zaman eğlenceli yorumların geldiği başlıkla PALA taraftarları CHP’li belediyeleri ve CHP’yi de adeta yerden yere vurdular. KAZANAN HERKES,ÖDÜL YEMEK Akşam saatlerinde takipçilerine bir mesaj daha atan Başkan PALA ” Sesiniz malum yerlere ulaşmıştır.
Saygı sınırlarını aşmadan gerekli tepkiyi gösterdiniz.
Emirdağ’a gelmekten korkup Emirdağ halkına rehberleri soysuza uyup uzaktan şekil vermeye çalışanlar da akıbetlerinin ne olacağını anlamıştır.
Kardeşlerim kazanan herkes ödül de fakir fukara yemek yiyor diye şikayet edilen eski çöplük yeni Belediye Yemekhanesi’nde yemek.İstediğiniz farklı birşey varsa da mesaj atın.
Selamlar saygılar ” dedi. PALA’nın cevabı büyük yankı uyandırırken bu esprili yöntem takdir gördü
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş tarafından verilen gensoru önerisine Pala, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Sosyal medyadaki hesabından “Rehberi yolsuz olanın sonu…” cümlesinin devamını ziyaretçilerinin getirmesini istedi. Başkan Pala’nın ziyaretçileri tarafından yorumlanan bu yarım bırakılmış cümleyi tamamlayanlara imalı bir de ödül verdi. Pala şu şekilde bir cevap ile sosyal medyadaki girdileri sonlandırdı: “Sesiniz malum yerlere ulaşmıştır. Saygı sınırlarını aşmadan gerekli tepkiyi gösterdiniz. Emirdağ’a gelmekten korkup Emirdağ halkına rehberleri soysuza uyup uzaktan şekil vermeye çalışanlar da akıbetlerinin ne olacağını anlamıştır. Kardeşlerim kazanan herkes ödül de fakir fukara yemek yiyor diye şikayet edilen eski çöplük yeni Belediye Yemekhanesi’nde yemek. İstediğiniz farklı birşey varsa da mesaj atın. Selamlar saygılar ” dedi.  (emirdag.gen.tr)