İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.


Başkan Mısırlıoğlu “Basın toplantısına başlamadan önce Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesinde sürdürülen EREN 15 operasyonunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’e Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum” diyerek sözlerine başladı.

Güney Kasabasına Bir Havaalanı Müjdesi Vermedikleri Kaldı
“AKP’nin daha önce köy yaptığı ve şimdi her türlü hizmetleri vereceğiz dediği, Güney’e bir Cumhurbaşkanının gelmediği seçim çalışmalarını birlikte izliyoruz” diyen Başkan Mısırlıoğlu”AKP her seçimde yaptığı taktikleri Güney Beldesinde de aynen uyguluyor. Güney’i köy eden AKP değilmiş gibi propagandalarla ve milyonlarca liralık seçim yardımlarıyla her koldan saldırmaya devam ediyorlar. Kudüs’deki Müslümanlara yapılan zalimlikleri bile bu seçime bağlamaları tüm Güney Halkını güldürmeye devam ediyor. AKP iktidarında her türlü yoksulluğu bu halk çekerken, yolsuzluklarla yandaşların nasıl zengin olduklarını birlikte görüyoruz. 6 Haziran Seçimlerinde de Güney Halkı AKP’ye tokadını sandıkta indirecektir. Güney Kasabasına bir Havaalanı müjdesi vermedikleri kaldı. Herhalde Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a geldiğinde Güney Kasabasına Havaalanı müjdesini verecek. Güney kasabasını kapattılar, Yirmi yıldır yapmadıkları hizmeti şimdi yapacağız diye meydanlara çıkıyorlar. Sizler Güney’in 9 yıldır belediye hizmetlerinden mahrum kalmasının müsebbibi değilmisiniz. Bakanlar Güney kasabasına tur düzenler hale geldi. Netenyahu, Biden Güney seçimlerini izliyor. Onlardan medet umar hale geldiniz ” dedi.

Atatürk’e Olan Kininizi ve Asılsız Söylemlerinizi Bitirin Artık
Başkan Mısırlıoğlu”Geçtiğimiz Cuma günü Ayasofya Camii açılışında eski imamlardan Mustafa Demirkan, bu Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e her türlü hakaretlerde bulundu. Bu Cumhuriyet ve laik düşmanı hocanın yaptığı konuşmayı dinleyenler arasında Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da vardı. Orada Cumhurbaşkanından konuşmayı yapan hocaya “Dur ne yapıyorsun” diyerek müdahale etmesini beklerken, sanki hocanın söylediklerine katılıyormuş gibi bir davranış sergiledi.Atatürk’e olan kininizi ve asılsız söylemlerinizi bitirin artık. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde sizler bu makamlardasınız. Onun kurduğu cumhuriyet sayesinde Türkiye Cumhuriyeti var. Onun sayesinde sizler bunun rahatlığını yaşıyorsunuz. Mollalığı cemaatleri bırakın, laik ve modern bir ülke olalım. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti ilelebet yaşatalım. Diyanet işleri Başkanlığı Atatürk’ün emriyle kuruldu. Buradan bu İmamla ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum. Biz dâhil tüm bu makamlarda oturan herkes bu makamlarda oturmasını Atatürk ve silah arkadaşlarına borçludur” dedi.

Bakanlar Tur Düzenliyor
Tekrar Güney seçimleri ile ilgili konuşmak istediğini ifade den Başkan Mısırlıoğlu”Bakanlar Kurulu kabinesi Güney Kasabasına turlar düzenliyor. Bakanların burada siyaset, seçim propagandası yapması için alelacele uydurma temel atma törenleri düzenleniyor. Bütün kamu kurum ve kuruluşları seferber oldu. Üç tane Çam ağacı dikmek için milyarlar harcanıyor. Siz değerli basın mensuplarını Millet Bahçelerini gezmeye davet ediyorum. Halkımızın aklıyla alay ediyorlar. O Milet bahçelerinde kimler oturacak. İşi olmayan vatandaşımız oralarda akşama kadar oturacak, akşam olduğunda ekmek parası cebinde olmadan mahcup bir şekilde evinin yolunu tutacak. Dokunduğunuz her şeyi ilimizden yok ettiniz, Şeker Fabrikası, SEKA, Havaalanı nerede. Vatandaşımız Kütahya’da bulunan ve uçmadığı uçakların parasını yıllarca ödeyecek. Yazık günah değil mi?

Artık Afyon uyandı, halk uyandı
“Afyon sokaklarında Üniversite mezunu olup ayakkabı boyacılığı yapan gençlerimiz var. Bu gençlerimizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Bu güne kadar onlar için ne yaptınız. Artık Afyon uyandı, halk uyandı. Halkımızı aptal yerine koymayın. Milletimiz bir dilim ekmek parası kazanmak için sağlığını hiçe sayar hale geldi. Pandemiyi falan düşünecek hali kalmadı. Artık İstihdam yaratacak projelere ihtiyaç var. Güney seçimlerini kazanarak Cumhurbaşkanından aferin alma derdine düştünüz. Hiç merak etmeyin ilk genel semimde halkımız size sandıkta aferin diyecek. Güney’e gelen bakanlardan bir tanesi bir fabrika temeli atsaydı.Afyonkarahisarın sorunları ortada dağ gibi duruyor.İşsizlik, trafik, ekonomi bunların başında geliyor.Hiç bir tanesine el atmıyorsunuz”

Her Bataklıktan siz çıkıyorsunuz
“Okulları açıyorsunuz, öğretmenlerimizin aşılaması tamamlandımı. Öğrencilerimizin durumları ne olacak. Ülkemize gelen turistlerle ilgili hangi önlemleri aldınız. Nereye el atsanız, artık tükendiniz, bittiniz ve ilk seçimde gideceksiniz. Öyle bir bataklığa batmışsınız ki her olayın altından siz çıkıyorsunuz. Bunu akıl, mantık almıyor. İlk seçimlerde Afyonkarahisar’ın iktidar partisi İYİ Partidir. Ülkemizin ve Afyonkarahisar’ın sorunlarını çözecek kadrolara ve güce sahibiz” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.