Ortaokul son sınıf öğrencileri ile iyi bir üniversitede öğrenim görmek isteyenlerin heyecanla beklediği LGS ve YKS’de geri sayım başladı. Yaklaşık bir milyonu aşkın öğrencinin katılacağı LGS ve 3 milyondan fazla adayın başvurduğu YKS için Afyonkarahisar’da da heyecan büyük.

Ortaokul son sınıf öğrencilerinin katılacağı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2 Haziran’da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ise 8-9 Haziran’da yapılacak. Yaklaşan sınavlar öncesi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatları doğrultusunda il genelinde okul ziyaretleri gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, mayıs ayı boyunca tüm ilçeleri ziyaret etti.

Sınav öncesi son günleri ve sınav sürecini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencileri de sınıflarında ziyaret ederek onlara moral verdi.

RSP Teknik Koleji; Afyon'da ücretsiz teknik kolej imkanı RSP Teknik Koleji; Afyon'da ücretsiz teknik kolej imkanı

Afyonkarahisar’ın eğitimde hak ettiği noktaya büyük bir kararlılıkla ve azimle ilerlediğini söyleyen Sünnetci, YKS ve LGS’de de en iyi başarıları elde edeceklerini, yeni şampiyonları şehre kazandıracaklarını kaydetti.

Editör: Birinci Editör