Sandıklı Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisinden aday olan Mustafa GÜREL, Belediye Meclis Üyelerini bir basın açıklaması ile Kamu Oyuna duyurdu.

Gürel açıklamasında;

Ne zaman, ne olacağını bilmek mümkün olmaz. Rabbim nasip etti, bizim nasibimize de 31 Mart 2019 seçimlerinde Sandıklı'mızdan Belediye Başkan Adayı olmak düştü. Rabbimizin izni, Sandıklı halkının takdiri ile de inşallah 31 Mart 2019 günü Sandıklı Belediye Başkanı olmak da bize nasip olur. Dedi.

GÜREL, Gençliğinde uluslar arası ve şehirler arası otobüs ve ağır vasıta şoförlüğü ve kasaplık yaptığını, sonrasında da Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun olduğunu, arkasından da 30 yılı aşkın süredir Sandıklı da İnşaat Sektöründe hizmet verdiğini belirterek, Bir çok proje çizdim, bir çok hemşerimin ev sahibi olmasına vesile oldum. Bu güne kadar 1500 ün üzerinde konutta, Sanpa, Zahire Pazarın, Mahrukatçılar Sitesi, Galericiler Sitesi gibi topluma hizmet veren ve katma değer sağlayan projelere de çok şükür imza attım, diyerek Agrosan Sera, San Beton Hazır Beton, taş kırma ve eleme tesisleri gibi yine ilçemize katma değer sağlayan işletmelerle de hizmete devam ettim. Her zaman güzeli yapmaya gayret ettim. Hedefim de daha güzelini yapmak oldu. Hiç vazgeçmedim. Hiç bırakmadım. Tek başına çalışan bir insan olmadım. Dedi.

GÜREL, Biliyorum ki tek başına hiç bir şey başarılamaz. İşini layıkıyla yapan arkadaşlarla çalışmaya gayret ettim. Bu yüzden çalışanlarımla da hep uzun soluklu çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Onları bir çalışan olarak değil, aile fertleri olarak gördüm. Şu anda çeyrek asırdır beraber çalıştığım iş arkadaşlarım var. Demek ki, Benim O'nlardan memnun olduğum gibi Onlar da Bizden memnun.

Dedim ya, tek başına çalışan bir insan olmadım. Belediye Başkanlığım döneminde de tek başına çalışan, yöneten bir insan olmayacağım. Meclis Üyelerim, Personellerim, Sivil Toplum Örgütleri ama en önemlisi Sandıklı Halkı ile beraber yöneteceğiz. Belediye kapılarının sonuna kadar açık olması yetmez, bizler sizlerin ayağına gelecek, sorunlarımızı mahallelerimizde beraber tespit edecek, ve hepimizin memnun olduğu çözümler üreteceğini belirtti.

 

GÜREL, Belediye Meclis Üyelerinin tespitinde son derece titiz davrandıklarını, Sandıklımızı yönetecek kaliteli, işlerinde başarılı olmuş, vizyon sahibi bir meclis listesi oluşturduklarını söyleyerek, Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın, kul hakkından, haramdan, büyüklenmekten, kinden, nefretten, riyadan uzak eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, 31 Mart 2019 seçimlerinde, beraber Sandıklı'yı daha iyi hale

getirmek için çalışacağımız arkadaşlarımızı sizlere takdim ediyorum. Diye açıklamasını sonlandırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Meclis Üyesi Adayları şu kişilerden oluşuyor.

 

 

 

 

 

KONTENJAN

ADI SOYADI ÖĞRENİM DURUMU MESLEĞİ

SÜLEYMAN ÖZDAYİ Üniversite Mimar

MUSTAFA GÖKKAYA Lise Esnaf

MECLİS ÜYELERİ

ADI SOYADI ÖĞRENİM DURUMU MESLEĞİ

HALİL ÖZDEMİR Yüksek Lisans Esnaf

AHMET SEVEN Yüksek Okul Emekli

NECDET ÜNLÜ Üniversite ÖĞRETMEN

MUSTAFA TURAN AKŞİT Lise Esnaf

HASAN DURSUN Lise Çiftçi

BEKİR ÇETİN Yüksek Okul Sigorta/Emlak Memuru

ADEM BALLI Yüksek Okul Emekli

MUSTAFA ERGÜL Lise Esnaf

METİN UĞUR Üniversite Esnaf

OKAN TÜRK Ortaokul Muhasebeci

SELAHADDİN DEMİR Üniversite Emekli Öğretmen

ORHAN DEMİRBACAK Emekli Öğretmen

ALİ ÖZTÜRK Esnaf