MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Süleyman Şahin’i makamında ziyaret ederek il genelinde devam eden ve planlanan gençlik spor yatırımlarını görüştü.

Muhammet Mısırlıoğlu: Türk hayvancılığı bilinçli şekilde çökertiliyor
Muhammet Mısırlıoğlu: Türk hayvancılığı bilinçli şekilde çökertiliyor
İçeriği Görüntüle

Ziyarette Afyonkarahisar’ın gençlere daha nitelikli imkân sunması için yürütülen projeler ele alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, gençlerin spor ve sosyal yaşam olanaklarının geliştirilmesi amacıyla Ankara’da önemli bir temas gerçekleştirdi. Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Süleyman Şahin ile bir araya gelerek mevcut yatırımları ve ihtiyaç duyulan yeni projeleri gündeme taşıdı.

“Gençlerimizin Geleceğine Yapılacak Her Yatırımın Arkasındayız”

Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’ın ilçe ve beldelerinde ihtiyaç duyulan spor tesisleri ve gençlik hizmetleriyle ilgili talepleri doğrudan Genel Müdür Şahin’e ilettiklerini belirterek şunları söyledi: “Gençlerimizin geleceğine yapılacak her yatırımın arkasındayız. Şehrimizin spor altyapısını daha da geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl ve ilçe bazındaki tüm ihtiyaçlarımızı Sayın Genel Müdürümüze ilettik. Kendisi bugüne kadar Afyonkarahisar’a her zaman destek olmuştur. Gençlerimizin eğitime, spora, kültüre ve sosyal hayata erişimi, onların yarınlarına yapacağımız en değerli katkıdır.”

“Gerekli Teknik Çalışmalar Başlatılacak”

Yatırımlar Genel Müdürü Süleyman Şahin ise Afyonkarahisar’da devam eden projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, talepler doğrultusunda gerekli teknik çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Spor Altyapısında Yeni Dönem

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Afyonkarahisar’ın gençlere yönelik spor tesisleri, gençlik merkezleri ve diğer sosyal projeler kapsamında önemli adımlar atacağı vurgulandı. Şehrin spor altyapısının güçlendirilmesi için yeni yatırımların kısa sürede hayata geçirilmesi bekleniyor.