CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz'den, Ali Özkaya'nın sözlerine sert tepki.

Gözden kaçırmayın

AkParti Adayından Gövde Gösterisi!AkParti Adayından Gövde Gösterisi!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz'den, Ali Özkaya'nın sözlerine sert tepki.


Saray iktidarının uyguladığı tutarsız, istikrarsız politikalar, ülkemizi kaosa sürüklüyor. Halk işsizlikten, yokluktan kırılıyor. Esnafımız, çiftçimiz, işçimiz, işsizimiz, emeklimiz borç batağında, ekonomik buhranın kıskacında can çekişiyor. İktidarın umurunda bile değil.

Siyaset üretemeyip, gündem yaratamayınca, muhalefete çamur atmak, hakaret etmek ve elbette sürekli yalan söylemek gibi bir görev üstlenmiş olmalılar! Şimdi gündemlerinde yeniden merhum İsmet İnönü ve her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu var. 

Neymiş; Yalanlar üzerinden yapılan tahripkar siyaset, CHP’ye merhum İnönü’den miras kalmış. Neymiş; İnönü döneminde despot, diktatör, faşist ve Amerikancı zihniyet gelmiş. 
PES.. 

Şöyle hafızamızı bir yoklayalım; 
FETÖ liderine, “ne istedinde vermedik, yeter artık gel de bitsin bu hasret” diye övgüler düzen kimdi? 

Rahip Brunson’la ilgili ABD’ye; “verin papazı, alın papazı”, “bu fakir bu görevde olduğu sürece, o teröristi alamazsın” deyip, sonra da teslim eden kimdi? 

ABD, Rusya, Çin, Suriye, AB ülkeleri ile kurulan basiretsiz ilişkiler sonucunda, ülkeyi itibarsızlaştıran kim? 

F35’ler, S400’lere milyarlarca dolarları yatırdınız, ne oldu? 

Suriye’yi bir anda düşman ilan edip, milyonlarca Suriyeliyi bu ülkeye kim doldurdu? 

Merkez Bankası’nın buharlaştırılan 128 MİLYAR DOLARI NEREDE? 

Akp’nin yalanları, yanlışları saymakla bitmez. 

Saray İktidarı, devlet-mafya-ticaret ilişkileri, yolsuzlukları, kirli ilişkileri ortaya çıktıkça çıldırmış, nereye, nasıl saldıracağını şaşırmış durumdadır. Çaresizdir. Çareyi, ülkemizin kurucu liderlerine ve kurucu-kurtarıcı Partisi olan CHP’ne saldırmakta buluyorlar. 

İSMET İNÖNÜ 
İsmet İnönü, vatanın bir karış toprağını vermemek için hayatını cephelerde geçiren büyük bir kahramandır. Anadolu insanının makus talihini yenen düzenli ordunun mimarı ve İnönü savaşlarının muzaffer komutanı, dirayeti ile emperyalizme son darbeyi vuran Lozan Fatihidir. Bütün dünya kan gölüne dönmüşken, ülkemizin etrafı ateş çemberiyle sarılmışken, 2. Dünya Savaşında usta bir diplomasi yürüterek, ülkemizi savaşa sokmayan dahi bir devlet adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve kuvayı milliyeciler gururumuzdur, onurumuzdur. Saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şadolsun...