CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz'ün basın açıklaması.

Gözden kaçırmayın

“Kadın eli değecek diyenler kadınları okullara sokmuyorlardı”“Kadın eli değecek diyenler kadınları okullara sokmuyorlardı”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz'ün basın açıklaması.


İşte o açıklama;

Kentsel Dönüşümle ilgili yaklaşık 1 yıldır, iktidarın bakanı, milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanı ve TOKİ yetkilileri, bir birinden farklı açıklamalar yapıyorlar. En son Çevre Bakanı Kurum, Haziran ayı sonuna kadar süre vererek, “yüzde 50 nün üzerinde imza toplarsanız dönüşümü yaparız, yoksa yapmaktan vazgeçeriz” diyerek vatandaşa aba altından sopa göstermişti. Hatta bununla da yetinmedi, “bizim projemiz dışında başka proje uygulanamaz” diyerek tehdit etmişti. 

Bugünlerde bakıyoruz, Mısri Camii çevresindeki mahallelerin sakinlerinin yüzde 75’i HAYIR diyerek kanaatlerini ortaya koyuyor ve seslerini yükseltiyorlar. 

Vatandaşların tepkilerine rağmen, hiç utanmadan, hiç sıkılmadan EVET diyenler önde diyerek aksi yönde algı yaratmaya çalışıyorlar. Bu iktidara, belediyeye, TOKİ’ye güven kalmamıştır. Vatandaş babasının, dedesinin, annesinin mirasına, emanetine sahip çıkıyor ve çıkacak. Biz de her zaman ki gibi yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşın malını, mülkünü hiç kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz.