Başmakçı Belediye Başkanı Halil Özcan, ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağı olduğunu bildirdi.
Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı yayımladığı mesajında, kadınların yaşamın ayrılmaz en önemli parçası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
”Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Dilerim, kadına yönelik şiddet tamamen yok olsun, her alanda her ailede kadın hak ettiği değeri görsün. Çünkü dünyaya yön veren en önemli adamlar, değerli bir kadının elinde yetişmiştir. Henüz dünyada dile getirilmeye bile cesaret edilmezken Atatürk kadınlarımıza hak ettiği değeri vermiş ve seçme seçilme ile medeni kanunda haklarını vermiştir. Ulu Önder Atatürk’ün ‘dünyada her şey kadının eseridir’ sözünden yola çıkarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”