Emirdağ Haberleri

emirdağ haberleri ve güncel emirdağ gelişmeleri, emirdağ ile ilgili tüm video, emirdağ fotoğrafları ve emirdağ haberleri Afyon Haber sitemizde


Emirdağ Haber

Her geçen gün yeni fabrikalarla büyüyen Emirdağ Organie Sanayi Bölgesine bir yatırım talebi daha... Başkan Koyucu konuyla ilgili bir açıklama...

Afyon Haber

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yaz aylarında yoğun olarak memleketlerine dönen gurbetçiler gül suyuyla karşılandı.

Emirdağ Haber

Gurbetçi yoğunluğunun yaşandığı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden flaş bir haber ulaştı bugün... Emirdağ salı pazarında Euro ile satış!..

Emirdağ Haber

Afyonkarahisar Emirdağ'da Kaymakam Osman Bilici, birlikte görev yaptığı kamu çalışanlarına veda etti

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, refüje giren bir otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Afyon Haber

Emirdağ İlçesinde hizmet veren aşevi, ihtiyaç sahibi ailelere günlük 3 çeşit yemek vererek yüzlerce vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçenin eğitim noktasında sağladığı başarının herkesi çok mutlu ettiğini kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da feci kaza!.. Afyonkarahisar Emirdağ ilçesinde kafa kafaya çarpışan araçlarda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Emirdağ öğrenciyi tebrik etti.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesinde, kasten öldürme suçundan kesinleşmiş 25 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar Emirdağ ilçesi Topdere Kavşağında Tırla kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Asayiş Yaşam

Afyon Emirdağ haber / Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak refüje giren otomobilde 4 kişi yaralandı.