Etkinlik öncelikle Semazen gösterisi ile başladı ve ardından İlahiler, Halk Oyunları, Mehter, Nasreddin Hoca gibi pek çok gösteri ile devam etti. Ramazan'ın simgelerinden olan Hacivat Karagöz, Aşık ile Maşuk, Katibim Katibim gösterileri öğrenci ve veliler tarafından ilgi gördü.

Ramazan etkinliğinde yapılan çekilişler heyecanlı dakikaların yaşanmasını sağladı. Farklı kurum ve kişilerden alınan destekle birlikte toplanan hediyeler, çekiliş bileti alan öğrenci ve velilere kura yoluyla ulaştırıldı. Ayrıca etkinlik boyunca Ramazan Şerbeti, Ramazan macunu, Lokma tatlısı başta olmak üzere birçok ürün öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu.

Şehit Murat Saraç ilkokulu Müdürü İsa Urhanoğlu, 'Bereketin, huzurun timsali olan bu önemli ayda, geleneklerimizi de gözeterek yürüttüğümüz etkinliğimiz geçmişi bugüne taşıyarak öğrencilerimize eski Ramazan'ları yaşattı. Öğrenci ve velilerimizle hem eğlenmek hem de Ramazan ayının sembollerini yaşatmak için gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin amacına ulaşmış olmasını temenni ediyoruz. Çekiliş etkinliği için desteklerini sunan tüm kurum ve kişilere bu desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Etkinliğe katılımlarından dolayı veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, huzurlu bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyoruz.'dedi.

Okul müdürü İsa Urhanoğlu koordinatörlüğünde yürütülen sürece katkı sağlayan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür edildi.

Dumlupınar BİLSEM'den bir rekor daha!.. Dumlupınar BİLSEM'den bir rekor daha!..