Seçim çalışması kapsamında gittiği her bölgede büyük bir teveccüh ile karşılanan Küçükkurt, 'Sezer Başkan' sloganlarıyla karşılanıyor.

Gazetecilik mesleği gereği Afyonkarahisar'da tüm vatandaşlarla, iş dünyasıyla, Sivil Toplum kuruluşları ve sanayicilerle içli dışlı olan Sezer Küçükkurt, 2 Küçük Sanayi sitesinde adeta seçim rüzgarı estirdi.

Ziyareti öncesinde tüm 2. Küçük Sanayi sitesi esnafları Küçükkurt için karşılama hazırladılar. Belirli iş yerlerinde toplanan sanayi esnafları, Küçükkurt'un projelerini dinledikten sonra sorun ve taleplerini dile getirdiler.

SENDEN ÇOK UMUTLUYUZ

2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı yaşadıkları sorunları ve taleplerini sıralarlarken, Başkan adayı Küçükkurt ise tüm bu talepleri teker teker not aldı.

Esnaflar; ' Sezer Başkanım senden çok umutluyuz ve desteğimizi bildiriyoruz. Sorunlarımızı zaten biliyorsun ve gereğini yapacağından hiçbir zaman şüphemiz olmayacak. Afyonkarahisar yeniden MHP Belediyecilik anlayışı ile buluşacak' diyerek desteklerini belirttiler.

AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti! AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti!

TÜM SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

31 Mart tarihinden itibaren sık sık bir araya geleceklerini ve esnafların sorunlarını masaya yatıracaklarını söyleyen Küçükkurt; 'Ben değil, biz olacağız. Kimse tek başına karar almayacak. Oturacağız komisyonumuzu kuracağız ve önce sorunları yerinde tespit edip, çözüme kavuşturacağız. Partime ve şahsıma güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Tüm kararlarımız istişarelerle alınacak bundan emin olabilirsiniz. Sık sık toplanacağız ve şundan emin olun ki sık sık sizleri rahatsız edeceğim ve küçük tüp üstünde birlikte menemen yiyeceğiz. Bende bir esnafım ve esnaf çocuğumuz. Sorunları ve sıkıntıları en iyi ben bilirim' dedi

Küçükkurt, tüm esnaflara kazasız belasız hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi