Site sahipleri Ali Osman Okşar ve İsa Kuş tarafından karşılanan Başkan Kuş ve Başkan Adayı Yücel Şahin, afyonhaber.com'un yeni sahiplerine hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Erkmen Belediyesini 20 yıldan buyana yöneterek şehrimizin en çok ilgi duyulan ve talep gören bir merkez haline getiren Başkan Memduh Kuş, hizmet bayrağını Yücel Şahin'e devretmekten onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Şahin'in bir sendika başkanı ve Erkmenlilerin bir evladı olarak yıllarca büyük hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Başkan Kuş, Erkmen beldesinde AK Parti hizmetlerinin devam edeceğine inandığını ve bu yönde tüm Erkmenlilerden büyük destek gördüklerini söyledi.

SEVDAMIZ ERKMEN

31 Mart tarihinden itibaren Erkmen'e artık bir belediye başkanı olarak hizmet etmekten onur duyacağını söyleyen AK Parti Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin ise 20 yıldan bu yana devasa hizmetlerin yapıldığı Erkmen'de devralacağı hizmet bayrağını daha üst seviyelere çıkarmak için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.

34 PROJEMİZLE GELİYORUZ

Erkmen'in her geçen gün büyüdüğünü ve nüfusunun arttığını söyleyen Başkan Adayı Şahin, yerleşim yerlerinin arttığını ve Erkmen'in yeşil doğasının asla bozulmadığını ve bozmayacaklarını vaat etti. Erkmen merkezi olmak üzere İzmir yolu alt ve üst bölgeleri için muazzam projeler geliştirdiklerini ve hayata geçirmek için sabırsızlandıklarını söyleyen Başkan adayı Şahin; 'İlk işimiz elbette halkımızla kucaklaşmak ve birlikteliği sağlamak. İster bize oy versin ister vermesin kesinlikle ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Kararlarımız istişare edilerek alınacak. Şeffaf bir belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Bu konuda Memduh Kuş başkanımızın desteğini almaktan ayrı bir onur ve gurur duyuyorum'dedi.

AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti! AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti!

Ak Parti Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin'in projelerini gün aşırı olmak üzere afyonhaber.com haber sitenizde bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi