Yayında kendisini ve neden belediye Başkanlığına aday olduğunu anlatan Alper Yağcı, Afyonkarahisar halkının artık göz ardı edilmekten ve yok sayılmaktan bıkmış bir durumda olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'da Belediye Başkan adayları arasında aday adayı olup tek aday gösterilen isim olduğunu söyleyen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, diğer siyasi partilerin bu konuda değişik ve tasvip edilmeyen yollarda aday adayı olanları değil de, listede ismi dahi olmayanları aday gösterdiklerini söyledi.

BELEDİYE HALKTAN VE ESNAFTAN KOPUK

Alper Yağcı konuşmasında; 'Şu anki belediye yönetimi halktan kopuk bir halde çalışmalar yapıyor. Liyakatsiz, tecrübesiz kişiler göreve getirilmiş durumda. Tüm yönetim 'Ben yaptım oldu' mantığıyla iş yapıyor. Halktan ve istişareden kopuk bir yönetim asla tasvip edilmez ve edilmiyor da.'dedi.

AMBARYOLU ESNAFIYLA İSTİŞARE BİLE YAPILMAMIŞ

Seçim çalışmaları Ambaryolu esnafının tümünü ziyaret ettiğini söyleyen Alper Yağcı; 'Mevcut Belediye Başkanı esnafımızla istişare ettik, ambaryolunu tek şerit haline getirdik delmişti. Ancak sorduğum tüm esnaflar kendileriyle böyle bir istişare yapılmadığını sadece kaldırımların genişletilip genişletilmeyeceği konusunda fikir alındığını söylediler.'dedi.

AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti! AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti!

İŞTE CANLI YAYIN

https://www.facebook.com/afyonhabercom/videos/1094615188243163

Editör: Haber Merkezi