Aday olup olmayacağı merakla beklenen Mahmut Koçak'la ilgili gelişmeler devam ediyor.

Salgına yakalanan Mahmut Koçak, hatalığının ağır geçmesi nedeniyle Yeniden refah partisi Genel Merkezindeki görüşme, karşılıklı görüşülerek ertelendi.

Afyonhaber'in Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi kaynaklarından edindiği kulis bilgilere göre, Mahmut Koçak'la Parti Genel Merkezi arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Koçak'ın ertelenen Fatih Erbakan görüşmesi, Koçak2ın hastalığına bağlı olrak haftaya gerçekleşecek. Koçak'ın hafta içi tedavisinin durumuna göre genel merkezde Genel Başkan Fatih Erbakan'la görüşeceği, görüşmelerde her hangi bir pazarlığın konuşulmayacağı, Fatih Erbakan'ın Mahmut Koçak'ın adaylığı için ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Mahmut Koçak - Yeniden Refah Partisi görüşmelerini ve iletişimini ise Afyonkarahisar'dan Fatih Erbakan'a çok yakın isimler yürütüyor. Erbakan'ın Afyon2da beeldiye başkanlığının kazanılması için Mahmut Koçak'a güvendiği bielirtiliyor.

Koçak'ın hastalık seyrine ve Yeniden Refah Partisi Genel Merkez görüşmelerine bağlı olarak haftaya Cumaya kadar "Adaylık açıklamasının bizzat Fatih Erbakan tarafından yapılması bekleniyor.