Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk'un mazbatası iptal edilmesinin ardından Vali Yardımcısının kayyum olarak atandığı Gebeceler uzun süredir başkansız idare ediliyor.

'Gebeceler sahipsiz değildir' diyerek 30 projesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisinden aday olan Medet Suna, şu anda rakipsiz olarak beldede seçime girecek gibi görünüyor.

Ak Partiden Gebeceler Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatı yapan Arif Karaaslan, İsa Atay ve Ahmet Atay'ın isimlerinin halen daha açıklanmaması merak konusu olurken vatandaşlar; 'Gebeceler için ittifak kurulacak galiba ve AK Parti'de Medet Suna'ya destek verecek. Bunun başka bir manası yok. Bundan belde halkı olarak bizde memnuniyet duyarız' dediler.

Gebeceler beldesinde çıkan söylentilere göre ise AK Parti, birbirine akraba olan 3 adaydan hangisini gösterirse göstersin diğer ikisi partiye küsecek ve Medet Suna'ya destek verecek. Bunun köy odası sohbetlerinde de dile getirildiği belirtilirken, her halükarda bu durumdan Medet Suna avantaj yakalayacak.