Ziyarette, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen İYİ Parti heyeti, seçim süreci ve Afyonkarahisar'ın ekonomik gelişimi hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Çelikten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Afyonkarahisar'da seçim yarışı, dostluk ve kardeşlik içinde geçiyor.

Bizim beklentimiz, Afyonkarahisar'ın potansiyelini harekete geçirecek, katma değeri yüksek projelerin hayata geçirilmesidir.

Bu konuda hangi adayımız başarılı olursa olsun, biz iş insanları olarak her zaman destek vermeye hazırız. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum' dedi.


Olgun ise, ATSO'nun Afyonkarahisar'ın ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, 'ATSO'nun çalışmalarını takdirle izliyoruz. İYİ Parti olarak biz de Afyonkarahisar'ın daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağız' diye konuştu.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı da ziyarette şöyle konuştu:

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı da ziyarette şöyle konuştu:

'Sayın Başkanım, şahsınızda Yönetim Kurulu Üyelerinize ve Meclis Üyelerinize ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar'a hizmet etme noktasında her birimiz sorumluluk sahibiyiz.

Sizler bu sorumluluğu Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda yerine getiriyorsunuz.

Bizler de yıllardır siyasetin içerisinde elimizden geldiği kadar memleketimize hizmet edelim diye uğraşıyoruz. Allah nasip ederse 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na İYİ Parti adayı olarak talip olduk.

Amacımız, her yerde olduğu gibi ilimizin ekonomik anlamda da kalkınmasına vesile olacak adımları sizlerle birlikte işbirliği halinde, fikir birliği içerisinde, beraber alacağımız kararlarla Afyonkarahisarımız'ı yönetmek istiyoruz.

Bizim gittiğimiz her yerde söylediğimiz en önemli nokta şu: Biz Afyonkarahisar'ın özellikle son dönemde insanımızla, Odalarımızla, STK'larımızla, hep birlikte karar alma noktasında bir eksiklik yaşadığını hissediyoruz.

Biz göreve geldiğimizde işbirliği halinde hep beraber ilimizin kalkınması noktasında bir çalışma ortaya koyacağız. Allah bu görevi nasip ederse sizlerle uzun süreli bir çalışma içinde olacağımızı belirtmek istiyorum.'