Dinar'ın sevilen ve sayılan bir iş insanı olan Veysel Topçu'nun adaylığı Dinar'lılar tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı, Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, ESKK 6. Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Veysel Topçu, CHP Dinar Belediye Başkan adayı olarak siyasi arenaya da indi.

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Topçu, CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan ve Partililer ile birlikte önceki dönem Dinar ticaret ve sanayi odası başkanlarından Uyanlar madencilik işletme sahibi Hakan Uyan, Yüksel Çerezler işletme sahibi Mehmet Yüksel, Ali yüksel ve Tensan işletme sahibi Nedim Soyaltın'a ziyaretlerde bulundu.

İlçe halkıyla her daim iç içe olan Topçu, Dinar'ın sorunlarını iyi bildiğini, daha gelişmiş ve kalkınmış bir Dinar için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Her kesimden büyük teveccüh gören Veysel Topçu; 'Gözümüzün Nuru Dinarımızı Geleceğe taşıyabilmek için, durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, kırmadan, ayrıştırmadan daima, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız…

Hayallerimizdeki Dinar için birlikte yöneteceğiz, hep birlikte başaracağız. dinar güçlenecek.! Dinar kucaklaşacak.! Dinar kazanacak.!' dedi.