Adaylığının açıklanmasının ardından iş dünyasından, sivil toplum örgütlerine, seçmenlerden esnaflara kadar bir çok kesimden tebrik mesajları alan Alper Yağcı, ilimizdeki siyasi ortamında dengesini bozacak.

Diğer siyasi partilerden büyük oranda oy toplaması beklenen Alper Yağcı'nın seçimlerde şansının çok yüksek olduğu ifade edilirken, İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve diğer partililer sonuna kadar Alper Yağcı'nın arkasında duruyorlar.

Milletvekili Olgun ve İl Başkanı Mısırlıoğlu'nun 'Afyonkarahisar Belediyesini mutlaka alacağız' sözlerinin ardından Alper Yağcı'nın adaylığında en büyük rolü olan isimler olduğu öğrenildi.

MÜKEMMEL STRATEJİ PLANLAMASI

Diğer siyasi partilerin adaylarını açıklamalarının ardından, gözlerin çevrildiği İyi Parti'de Alper Yağcı'nın isminin bir süre gizli tutulması ve adayın yıpratılma girişimlerinin önlenmesi konusunda Mısırlıoğlu'nun çok güzel bir strateji belirlediği görüldü.

OYLARA OY KATACAK BİR İSİM

MHP tabanından yetişmiş bir ülkücü olarak siyasi arenada boy gösterecek olan İyi Partili Alper Yağcı'nın özellikle MHP tabanından büyük ölçüde oy koparacağı öngörüsü ile birlikte birçok AK Partili ve CHP'linin de Alper Yağcı'ya destek vereceği edinilen bilgiler arasında.

AFYONKARAHİSAR'I İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUM

Afyonkarahisar'a hizmet sevdasıyla yola çıktığını belirten Alper Yağcı; 'Birlik ve beraberlik içerisinde diğer partilerin adaylarıyla birbirimizi kırmadan, dökmeden kazananı hep birlikte alkışlayacağımız bir yarış olmasını diliyorum. Hem alaylı, hem mektepli bir Belediye Başkan adayı olarak çok çalışıp halkımızın desteğiyle Afyonkarahisar'ı İYİ Belediyecilikle tanıştırmak istiyorum' dedi.

Bir 7 kişi görseli olabilir