AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dernek (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Uluçay'a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

'Ege'nin incisi şehrimizi Türkiye'nin incisi yapacağız'

Uluçay ziyarette konuşarak, 'Afyonkarahisar, bölgesinde AK Parti belediyeciliği ile birlikte her zaman bir üst kulvarda oldu. Şehrimizi en üst lige, en üst seviyeye taşıma adına bizler teşkilatımız ile hep birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu noktada iş insanlarımızın önemli katkılarını ve desteklerini de gördük. Şimdiye kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarımızla birlikte şehrimizin gelişmesi ve sıkıntıların giderilmesi noktasında elimizden geleni yaptık. Yeni dönemde de inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletvekillerimizin destekleriyle zaten Ege'nin incisi olan şehrimizi Türkiye'nin de incisi konumuna getireceğiz. Tabi bu noktada teşkilat olarak bunu tek başımıza yapmamız mümkün değil. Sizler gibi alanlarında başarı göstermiş iş insanlarımızın fikirlerini de alarak Afyonkarahisar'ımızı hep birlikte yöneteceğiz. Afyonkarahisar, ticareti ile öncü olan bir konumdadır. Sizlerin fikirleriyle şehrimizin ufkunu açmak adına hep birlikte çalışacağız. AK Parti teşkilatının her kademesinde görev yapmış bir esnaf kardeşiniz olarak sizlerle birlikte risk almak nedir, inovasyon nedir, AR-GE nedir gibi konularda, birlikte çalışarak şehrimize yeni ufuklar yeni vizyon kazandırmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ben sivil toplum kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın, bilgi ve tecrübelerinden oldukça fazla faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum' dedi.

'Afyonkarahisar Allah'ın lütfu bir şehir'

Ziyarete katılan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Abdülsamet Temel ise yaptığı konuşmada, 'Öncelikle yerel seçimlerin ülkemiz ve Afyonkarahisar için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben Afyonkarahisar'ın damadı ve şehrimizde yatırımı olan bir iş insanı olarak şehrimizin Anadolu şehirleri arasında Allah'ın lütfu bir şehir olduğunu düşünüyorum. Afyonkarahisar doğal kaynakları ile, bulunduğu konum ile her konuda potansiyele sahip bir şehir. Özellikle son yıllarda da bu potansiyelini çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Lakin yapılacak daha çok şey var. Yaptık oldu ile maalesef olmuyor. Yapılan hizmetleri yatırımları daha da öteye taşımak lazım. Türkiye'de 84, dünyada 95 şubesiyle Türkiye'nin en büyük dünyanın sayılı iş insanı örgütlenmelerinden olan MÜSİAD en önemli sivil toplum kuruluşlarındandır. Yapılacak yatırım ve çalışmalarda sivil toplum kuruluşları özellikle de MÜSİAD olarak dünya ile entegre olduğumuz için hem şehrimize yatırım gelmesi anlamında hem de yerelin ekonomik potansiyelini değerlendirmek anlamında birçok noktada teşkilatlarımızla sizlere yön vereceğimizi düşünüyorum. Çünkü ekonomik anlamda şehrin kalkınması demek insanlarımızın gelir düzeyinin artması demek. O yüzden ekonominin en önemli ergüman olması gerekiyor. Özellikle de yerel yönetimlerde. Bu vesile ile adaylığınızın tekrar hayırlı olmasını diliyor güzel çalışmalar yapmanızı temenni ediyorum' dedi.