Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinden gelen bir heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlanan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ankara'ya yerel siyasetin dinamiklerini taşıdı. Şuhut Karadilli Beldesi'nden belediye başkan aday adayı olan Adil Karabulut ve yanındaki heyeti kabul eden Özkaya, Gazi Meclis'in tarihi atmosferini onlarla paylaşma fırsatı buldu.

Görüşme sırasında Ali Özkaya, Karabulut ve hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinlerken, beldenin ihtiyaçlarını ve geliştirilmesi gereken alanları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, yerel yönetimlerin önemine ve merkezi hükümet ile yerel idareler arasındaki uyumun kalkınma üzerindeki kritik etkisine dikkat çekti.

Temsilcileri TBMM'de görmekten memnuniyet duyan Şuhutlu heyet, Ali Özkaya'ya teşekkür ederek, buluşmanın verimli geçtiğini belirtti. Özkaya da misafirlerinin nazik ziyaretleri için müteşekkir olduğunu belirtti ve Şuhut'un ve genel olarak Afyonkarahisar'ın gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Şuhut #AliÖzkaya #Karadilli #belediye #siyaset #TBMM