Bu güne kadar Saadet Partisinden Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak herhangi bir isim zikredilmezken, parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre başarılı siyasetçi Beytullah Karataş'ın aday olarak seçimlere katılacağı öğrenildi.

Afyonkarahisar'da 31 Mart yerel seçimlerinin gidişatını değiştirecek olan Karataş'ın önümüzdeki günlerde adaylığını açıklayacağı bekleniyor.

Seçimlere kendi adaylarıyla giren Afyonkarahisar Saadet Partisi ilçe adaylarını açıklamaya devam ederken, bu konuda çok hassas davranan, Karataş daha önce yaptığı açıklamalarında, 21. Yüzyılda belediyeciliğin artık yol ve kaldırım yapmaktan, çöp toplamaktan çok daha fazlası olduğunu, artık belediye başkanları ve meclis üyelerinin, bulunduğu şehrin ekonomisini, gıdasını, sağlığını, eğitimini, manevi ortamını, kısaca hayata dair ne varsa hepsini dert etmeleri gerektiğini söylemişti.

Belediye başkanının bir öncü, şehrin potansiyelini harekete geçirecek, gerekli yatırımları alacak ve şehri yarınlara taşıyacak kişi olduğunu söyleyen Karataş; 'İşte biz bu bilinçle yola çıkarak, Afyon'umuzun sahip olduğu imkanları ve fırsatları kullanarak, şehrimizi ileriye taşıyacağız' demiş ve açıklamalarıyla büyük takdir toplamıştı.