31 Mart yerel seçimlerine hızlı bir şekilde başlayan Burcu Köksal, seçmenlerden aldığı desteğin yanı sıra deneyimli yöneticilerden de büyük destek alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Burcu Köksal, Yavaş'a Afyonkarahisar için projelerini anlattı.

Burcu Köksal'ın Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kazanacağına inandığını söyleyen Yavaş, Köksal'ın çok çalışkan bir siyasetçi olduğunu söyledi.

Yavaş; 'Sayın Vekilimiz inşallah Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı olduğunda kendisiyle işbirliği projesi hazırlayıp, Ankara'da yaptığımız ve karşılığını aldığımız tüm projelerin Afyonkarahisar'da da olmasını sağlayacağız. Buna gücümüz yeter. Dolayısıyla Büyükşehir'in gücü var. Biz boş projelerle uğraşmıyoruz. Herkes projen ne diye sorar. Bir Belediye Başkanının en büyük projesi kentin insanlarının mutlu olması, onlara yeterince yeşil alanlar açması, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri alanlar açması en büyük görevlerinden birisidir. Boş projeler yapanları çok gördük. İnşallah Köksal, Belediye Başkanı olduğu zaman Afyonkarahisar halkından aldığınız paraları onlara harcayacak. Afyonluların verdiği emanet parayı israf etmeden, boş projelere harcamadan kentin asli ihtiyaçları için harcayacaktır. İnşallah işbirliği yaparak Afyonkarahisar'da yaşayan tüm hemşerilerimize elimizden gelen katkıyı yapacak ve birlikte büyüyeceğiz'dedi.

Deneyimli Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın desteğinden onur ve mutluluk duyduğunu belirten Köksal, şimdiden devasa projeleri için desteğini sağlamış bulunuyor.