CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, çalışan gazeteciler günü programında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: 'Aday olmamın nedeni, Afyonkarahisar'da yaşayan annelerimizin, gençlerimizin iş bulma sorunu yaşayanlarının, Afyonspor taraftarlarının, voleybol ve basketbol severlerin, kentsel dönüşüm mağdurlarının seslerine kulak vermek içindir. Önümüzdeki günlerde projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Kentsel dönüşüm gereken bölgelerde yaşayan hemşerilerimize hiçbir şekilde para ödetmeden ev sahibi yapacağımız bir projemiz mevcuttur.

Ayrıca, hemşerilerimize daha ucuz ısınma imkanı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Spor da kurumsallaşacak ve Afyonspor Süper Lig'e yükselecektir. Şehit yakınları ve gazilerimiz için bir dernek binası inşa edeceğiz ve iletişimi güçlendirecek bir köprü oluşturacağız.

Gençlerimizi referans aramak zorunda bırakmayacağız ve liyakati esas alacağız. Düşük gelirli ailelerdeki çocuklarımıza internet, kırtasiye, süt ve kantin desteği sağlayacağız. Zafer Kart projesiyle de düşük gelirli ailelere yardımlar yapacağız. En düşük emekli maaşı alan dul ve yetimlerimize ise kış aylarında doğalgaz ve yakacak yardımında bulunacağız.

Sizlerin desteğiyle, herkese adaletli bir şekilde hizmet vereceğiz. Afyonkarahisar'ın hakkını her yerde savunmuş biri olarak, bu seçimde Belediye Başkanı olarak şansı hak ettiğimi düşünüyorum. Bir oy bile her şeyi değiştirebilir. Değişim vakti gelmiştir. Herkese teşekkür ederim.'

Projelerini açıklamaya devam edeceğini ve Afyonkarahisar için var gücüyle çalışacağının sözünü verdi. "Harcanan her kuruşun hesabını soracağım. Bundan vatandaşladım emin olsun" Dedi.