'Dilimizin Zenginlikleri' projesi kapsamında, Şehit Mustafa Sezer Ortaokulu öğrencileri 'Yunus Emre' canlandırması ile Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Eğitimci-Yazar Lokman Özkul ile diyalog gerçekleştiren küçük Yunus Emre akabinde öğretmen ve öğrencilere de Koca Yunus'u tanıtarak sevgi mesajlarını verdi.

Sunum sonunda, Yunus Emre'nin ''Sevelim sevilelim; Dünya kimseye kalmaz '' sözlerini içeren kartı okul müdürü Lokman Özkul ve öğretmenlere takdim etti.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Lokman Özkul, Dilimizin Zenginlikleri projesini çok anlamlı bulduğunu ve Şehit Mustafa Sezer Ortaokul'nun Yunus Emre projesini takdir ettiğini ve bundan dolayı da, okul müdürü Nevzat Çakar'a, Türkçe öğretmeni Adil hocaya ve küçük Yunus Emre Mahmut'a teşekkürlerini ifade etti.

Böyle anlamlı projelerin diğer okullarımız tarafından da devam etmesini diliyoruz dedi. Şehit Mustafa Sezer Ortaokulu Müdürü Nevzat Çakar ise farkındalık oluşturacak projelerinin devam edeceğini ifade etti..