Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla bu yıl ilk kez yarıyıl tarihinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla "Dönem sonu faaliyet haftası" etkinlikleri kapsamında İl Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapmış olduğu kahvaltı etkinliğine katıldı.

Kahvaltı programı Afyon Lisesi okul müdürü Ramazan Balkan'ın hoşgeldiniz konuşması ile başladı.

Şube Müdürü Hikmet Tuncer, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyelerinin katıldığı kahvaltı etkinliğinde İl Müdürü Miraç Sünnetci, "Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyor ve 2. dönem etkinliklerimizin devam etmesini diliyorum. Çünkü öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle teknolojik aletlerden uzak kalarak daha da sosyalleşiyor. Özellikle 12. sınıf öğrencilerimiz için üniversite sınavı öncesi moral ve motivasyon kaynağı oluyor." dedi.

İl milli eğitim müdürü Miraç sünnetçi bu etkinliği düzenleyen okul aile birliği üyelerine teşekkür etti. 2'nci dönemde de böyle bir etkinlik yapılması için okul aile birliği yönetiminden söz aldı.

Öğrencilere seslenen il milli eğitim müdürü öğrencilerin sınava iyi hazırlanmalarını Afyon Lisesi'ni en iyi şekilde temsil etmelerini ve Afyon Lisesi öğrencilerinden Türkiye derecesi yapmaları sözünü aldı.

Kahvaltı etkinliği hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.