CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Pençe Kilit Harekat bölgesinde PKK'nın saldırısına uğrayan Sandıklı İlçemize bağlı Çiğiltepe Köyünden Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz'u tedavi gördüğü GATA'da ziyaret etti. Ziyarete CHP Afyonkarahisar da eşlik etti.

Köksal ve Erhan, yaralı askerle bir süre sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Askerin morali ve iyileşme süreci hakkında olumlu haberler alan Köksal ve Erhan, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar dilediler.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Köksal, terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirterek, "Pençe Kilit Harekat bölgesinde kalleş terör örgütü PKK'nın saldırısında yaralanan Sandıklılı hemşehrimiz Kadir Yavuz'u GATA'da ziyaret ettik. Kendisiyle bir süre sohbet ettik. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Terör kimden nereden gelirse gelsin her türlü terör örgütüne lanet olsun. Hiç kimsenin bu Cumhuriyeti yıkmaya bu ülkeyi bölmeye gücü yetmeyecek. Atamızın izinde bu cennet vatanı bu Cumhuriyeti canımız pahasına koruyacağız." dedi.

Köksal, terörle mücadelede güvenlik güçlerine destek verdiklerini de vurgulayarak, "Terörle mücadelede devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu mücadelede şehit olan tüm askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralanan tüm güvenlik güçlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz. Bu ülke hepimizin ortak vatanıdır. Bu vatan için canını feda eden tüm kahramanlarımızın hatırasına sahip çıkacağız." diye konuştu.

NOT : Gazimize Saygımızdan Dolayı Birlikte Fotoğraf Çekilerek Servis Edilmemiştir.